08:54 / E Mërkurë, 04 Shtator 2019

Disa ushtrime të tjeshta për bel të hollë

Megjithëse nuk mund të humbasim peshë vetëm duke synuar zona specifike, është shumë e mundur që beli të duket më i hollë dhe barku ynë të duket me i sheshtë.

 Ekzistojnë disa grupe të muskujve që janë përgjegjës dhe ne vetëm duhet të gjejmë ushtrime që punojnë në izolimin e këtyre muskujve, transmeton Indeksonline.

Një mashtrim tjetër është që këto ushtrime duhet të bëhen në një mënyrë të tillë që ne t’i bëjmë këta muskuj të fortë dhe të tonifikuar, por jo të mëdhenj dhe të rëndë.

 Dhe stërvitjet në këtë artikull janë përzgjedhur posaçërisht për të përmbushur këtë qëllim.