20:37 / E Mërkurë, 08 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Djali bënte seks me dy vajza njëkohësisht, kur e kuptoi njëra e la dhe …

Letra:

Kisha përfunduar martesën time për 10 muaj, dhe ndonëse i kisha thënë vetes që nuk do të lidhesha për një kohë, më tërhoqi një djalë në punë.

Filluam të shkojmë bashkë, por problemi qëndronte tek vajza që banonte ngjitur me derën e tij, transmeton Indeksonline. Më erdhi në majë të hundës që ajo përzihej sa herë që unë shkoja aty.

I kisha thënë të dashurit por ai e mbronte shumë. Këtë mëngjes shkova në punë dhe e pash atë vajzë në departamentin tim. Kjo qe e tepërt dhe e përfundova lidhjen me të dashurin.

Ndërkohë, e kuptova që të dy kishin pasur një lidhje “shokë me përfitime”. Si ka mundur ajo të flejë kur e dinte se në dhomën ngjitur isha unë me të dashurin dhe prapë të shkonte me të?

Përgjigja e psikologes Deidre:

Mos e fajëso veten por gëzohu që e përfundove këtë lidhje. As mos e mundo veten ta kuptosh atë vajzë, e cila me siguri ndjehet shumë e poshtëruar me veten që lejon të ketë një lidhje të llojit me “përfitime”, transmeton Indeksonline.

Fokusohu te rregullimi i situatës tënde emocionale meqë ende nuk e ke kaluar krizën e divorcit. Kur një djalë të vijë tek ty, atëhere t`i kesh sytë e hapur nëse ai është i duhuri për ty apo jo.

/Indeksonline/