22:14 / E Diele, 10 Shkurt 2019

Djali që kam dal kohëve të fundit po injoron mesazhet e mia, çfarë të bëj?

Një djalë që kamë takuar po injoron të gjitha mesazhet e mia për një javë. A t’i kërkojë asrsye pse nuk po përgjigjet apo ta lë të shkojë?

Unë e kam njohur atë për vite me radhë dhe ai kurrë nuk k pasur një marrdhënie serioze. Ai është 45 vjeç dhe unë jam 40 vjeç. Marrëdhënia ime afatgjate përfundoi jo shumë kohë më parë dhe ai dukej si djalë i përsorur për një takim të bukur.

Ne kemi qenë në kinema, jashtë për ushqim dhe në teatër për ditëlindjen time dy javë më parë.

Ne fjetëm së bashku javën e kaluar, jo për herë të parë, dhe gjithçka dukej se ishte në rregull.

Ai madje tha se neve po na shkon shumë mirë dhe se dëshiron të takohemi më shpesh.

Ai më ka shkruar ditën e nesërme, por që atëherë më nuk i është përgjigjur teksteve të mija, përkundër faktit se ai është aktiv në mediat sociale.

Përgjigja:

Nuk është rastësi se ai kurrë nuk ka pasur marrëdhënie serioze.

Ai ju ka ndihmuar të lëvizni ishi juaj, por nëse ai është duke u frikësuar nga angazhimi serioz, cdo marrëdhënie me të do të ishte në kushtet e tij e pasigurt.

Mos e humbni më shumë durimin duke u përpjekur për të gjetur se cfarë po ndodh me të. Kërkoni sqarim nëse nuk përgjigjet lëreni të shkoj./Indeksonline.