22:54 / E Shtunë, 14 Prill 2018

Djali qA� mund tA� shohA� pa sy (Foto)

Ben Underwood e humbi shikimin e tij nA� moshA�n trevjeA�are nga kanceri i retinA�s. Por, pavarA�sisht kA�tij hendikepi, ai mund tA� bA�jA� shumA� gjA�ra i pavarur.

PabesueshmA�risht, Ben ka zhvilluar njA� teknikA� tA� jashtA�zakonshme qA� e ndihmon atA� tA� sheh.

Ashtu si lakuriqA�t e natA�s dhe delfinA�t, ai klikon pA�r a�?ta��i parA�a�? ato qA� e rrethojnA� a�� njA� proces ky i njohur si eholokacion.

Talenti i tij i shquar e ka tA�rhequr vA�mendjen e shkencA�tarA�ve tA� Universitetit tA� KalifornisA� a�� Santa Barbara, tA� cilA�t po kryejnA� teste pA�r aftA�sinA� e tij tA� mahnitshme.

https://www.youtube.com/watch?v=XUXh-X1iveU

Temat: