13:18 / E Diele, 21 Prill 2024 / Gj. Sh

“Do bëjmë një fëmijë”- Meritoni plane për familje me Ilnisën

Ilnisa dhe Meritoni po mendojnë që të hedhin hapin e madh, për të sjellë në jetë një fëmijë së bashku.

“Me të vërtetë dëshiron të bësh një fëmijë me Ilnisën apo e thua për të prekur zemrat e mamave?” e pyeti Roza Lati, ndonëse Meritoni tregoi se së shpejti po i mbush 29-vjeç dhe dëshiron që të bëjë edhe një fëmijë tjetër

Erjola: Mua nuk më ndodhi dashuri po një shoqëri

Meritoni: Unë e Ilnisa e hamë bukën prej gojës së njëri-tjetrit

Erjola: Edhe ne hamë me të njëjtin pirun

Meritoni: Si mundesh ta krahasosh se unë me Ilnisën dua të krijoj familje dhe të bëj një bebush të vogël

Erjola: O ishalla, vetëm të të bëj…

Meritoni: Ishalla o Zot ndodh një qikush i vogël

Roza: Një fëmijë është gjë e madhe

Meritoni: Po kismet Zotit ndodh ishalla

Roza: Me të vërtetë dëshiron të bësh një fëmijë me Ilnisën apo e thua për të prekur zemrat e mamave

Meritoni: Mos e thuaj ashtu sepse po bëj 29-vjeç dhe dua të bëj edhe një bebush për qef