14:43 / E Martë, 12 Shkurt 2019

Do e kisha lënë gruan pasi vetëm po bërtet, por më dhimbset vajza jonë e vogël

Do ndahesha nga gruaja nëse nuk do më dhimbsej vajza e vogë për ta lënë.

Gruaja ime po ma bën jetën ferr.

Ajo gjithmonë qenë e përulur, por disponimi i saj tani është bërë shumë keq. Ajo më vë poshtë vazhdimisht dhe argumenton me mua gjatë gjithë kohës.

Ne të dy jemi 31 vjeç dhe kemi pasur sisa kohë të mira, por jo më. Jeta jonë seksuale nuk ekzisotn dhe ndihem i bllokuar në një marrëdhënie pa dashuri.

Është një vajzë e re që më pëlqen në punë. Ne kemi dalë me të disa herë për pije. Kam ëndërruar ta lë gruan time dhe të fillojë me të- por vajza ime është vetëm dy vjece dhe mendimi për ta lënë atë më bën të ndjehem tmerrësisht keq.

Nuk e di çfarë të bëj!

Përgjigja:

Largohuni për pak kohë nga vajza e punës. Tregoni gruas suaj se kjo nuk mund të vazhdojë. Nuk është vetëm për ju, por sa e dëmshme është kjo marrëdhënie dhe për vajzën tuaj.

Kështu do e kuptoni nëse e dëshiron fundin e lidhjes, ose është në depresion ose e sëmurë dhe ka nevojë për ndihmë. Mos e lini vajzën tuaj të vogël me nënën e saj nëse ajo nuk është në gjendje të duhur për t’u kujdesur për të.

Merrni këshilla ng familjet me probleme të tilla para se të veproni./Indeksonline/