15:17 / E Martë, 31 Mars 2020

Dokument/Ministria e Punëve të Brendshëm pezullon trafikun urban në gjithë Kosovën

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës ka marrë vendim pak ma parë që të  të pezulloj trafikun urban në të gjitha komunat e Republikës së Kosovës. Vendimi ka ardh pas situatës në të cilën po përballet vendi me pandeminë globale Covid-19.

Ndryshe për këtë vendim ka shprehur pakënaqësi i pari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, i cili ka kritikuar ekzektuvitin se ka marrë vendimin pa u konsultuar paraprakisht me kryetarët e komunave.

IndeksOnline ju sjell të plotë vendimin.