08:48 / E Enjte, 06 Tetor 2022 / AR

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën, reagon Semi

Në “Më lër të flas”, Donaldi tregoi se pasi la shtëpinë e “Big Brother VIP”, kontaktoi Semin dhe i kërkoi ndihmë për t’u pajtuar me Borën.

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën.

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,

Ndërkohë, e pyetur sot në “Goca dhe Gra”, Semi tha se tashmë çdo gjë i përket çiftit dhe ajo nuk do të flasë më situatën e tyre.

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,

“Nuk dua ta flas se u takon atyre për të folur dhe jo mua. Është gjë shumë personale dhe u takon atyre”, tha Semi.

Donaldi tha se kërkoi ndihmën e saj për tu pajtuar me Borën,