10:25 / E Martë, 13 Gusht 2019

Doni të porosisni ushqim? Jua sjell ‘princi me kalë të bardhë’

Në ditët e sotme dyqanet që punojnë me porosi, përdorin mjete të ndryshme si motocikletë, bicikletë, veturë etj, për të dërguar porositë.

Por, një kompani e huaj që shërben ushqim të shpejtë ka zgjedhur një mënyrë interesante, të shpejtë dhe të lirë për të dërguar porositë e kërkuara, transmeton Indeksonline.

Ata përdorin kalin si mjet transportues. /Indeksonline/