16:30 / E Mërkurë, 13 Tetor 2021 / FG

Drithërat Lino – drithërat e mia të para!

Në trendet e fundit shëndetësore, fjollat nga drithërat po marrin një rëndësi gjithnjë e më të madhe.  Ato i rekomandojnë si një nga shujtat kryesore për çdo ditë.

Fjollat e drithërave Lino u janë përshtatur pikërisht shijes së fëmijëve dhe kështu bëhen zgjedhja e parë me rastin e futjes së drithërave në ushqimin e fëmijës.   

  • Përmbajnë materie të rëndësishme ushqyese të domosdoshme për rritjen dhe zhvillimin e fëmijës
  • Shijet delikatesë, të llojllojshme dhe qëndrueshmëria e butë e qullit i bën ato produkte mirë të ekuilibruara dhe të shijshme për fëmijë, lehtë për t’u gëlltitur dhe një mënyrë e pavarur për marrjen e ushqimit me lugë.
  • Fjollat lehtësisht të tretshme i mundësojnë fëmijës që ta tretë dhe absorbojë gjithë energjinë dhe gjallërinë e përbërësve
  • Janë të pasura me vitamina dhe minerale të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm të fëmijës
  • Cilësia garantohet nga zgjedhja me kujdes dhe veçoritë e kontrolluara të përbërësve të përdorur
  • Nuk përmbajnë konservansë, ngjyra artificiale dhe aditivë të tjerë

Fjollat e drithërave për fëmijë do të duhej të ishin një shujtë e detyrueshme në ushqimin e fëmijëve për të paktën 18 muaj, më shpesh si mëngjes, por edhe si pjesë e ndonjërës nga shujtat e tjera.