17:30 / E Enjte, 18 Prill 2024 / AR

Dua Lipa ka disa fjalë për beqarët

Dua Lipa ofroi disa këshilla të mira për takime për këdo që është beqar.

Kur tregon atë që frymëzoi këngën “Training Season” nga albumi i saj i ri Radical Optimism, Lipa tha,“Unë thashë: Mirë, do të shkruaj atë që dua. Fuqia e manifestimit dhe e shkrimit të gjërave në ekzistencë me fuqinë e fjalëve. Kur e dini vlerën tuaj, ju e dini se çfarë doni dhe çfarë nuk dëshironi”.

Më pas ajo tregoi pse të qenit beqare është në të vërtetë një status i marrëdhënies që duhet përqafuar, jo një që duhet nxituar për të ndryshuar. “Po flisja për këtë me një nga kërcimtaret e mia sot, sepse ajo po kalonte një ndarje – kur isha beqare, nuk e uroja të largohej”, tha Lipa. “Ti mëson kaq shumë për veten, e di, nëse është të shkosh në një takim apo ta kalosh atë kohë vetëm. Në heshtje, kupton se kush je në të vërtetë. Në skemën e madhe të gjërave, unë po bëja kërkime.” (Lipa së fundmi është fotografuar me aktorin Callum Turner dhe ajo e bëri të qartë në intervistën e saj në ELLE se aktualisht nuk është beqare.)