15:55 / E Shtunë, 28 Janar 2023 / shkelqim osmanaj

“Dua ta adoptoj një fëmijë, ndoshta vitin tjetër”, Melisa diskuton me Blastan (VIDEO)

Melisa dhe Blasta kanë bërë biseda të ndryshme me njëri-tjetrin.

E në një moment, Melisa është shprehur se dëshiron ta adoptojë një fëmijë.

Sipas saj, kjo që mund të ndodh gjatë vitit të ardhshëm.

“Unë kam qejf më adoptu një fëmijë, jam tu dashtë me bo shumë gjëra se ka shumë gjëra, edhe nga viti tjetër ndoshta”, u shpreh ajo.