00:04 / E Hënë, 06 Prill 2020

Duffy: Jam droguar për 4 javë dhe më kanë dhunuar jashtë vendit


Këngëtarja Duffy ka treguar një përvojë katër javore gjatë së cilës ajo u drogua në shtëpinë e vet, u dhunua dhe u dërgua në një vend të huaj.

Ylli ka shkruar një rrëfim të fuqishëm për përvojën e tmerrshme dhe ndikimin që ka pasur në jetën e saj.

Ajo kishte qenë jashtë vëmendjes për një dekadë, derisa ajo postoi detajet e para në Instagram një muaj më parë.

“Duke u fshehur, duke mos folur, unë po lejoja që përdhunimi të bëhej shoqërues,” shkroi ajo, transmeton Indeksonline.

Ajo nuk e ka emëruar sulmuesin e saj në llogarinë e saj të gjatë të shkruar.

Ajo shkroi: “Ishte ditëlindja ime, unë u drogova në një restorant, u drogova atëherë për katër javë dhe udhëtova në një vend të huaj.

“Nuk mbaj mend që kam hipur në aeroplan dhe kam ardhur në pjesën e pasme të një automjeti udhëtimi. Më futën në një dhomë hoteli dhe autori u kthye dhe më përdhunoi.”, tregon ndër të tjera, aktorja dhe këngëtarja e famshme./Indeksonline