14:09 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

2 oficerë amerikanë duke luftuar kundër dy qenëve të tërbuar

Ky xhirim tregon një moment interesant që ka ndodhur në Connecticut të Amerikës.

Dy oficerë shihen duke tentuar të lokalizojnë dy qenë të tërbuar.

Por, këtë nuk arrijnë ta bëjnë dhe njëri nga policët ishte për pak duke u kafshuar nga njëri qen.

Pavarësisht gjuajtjes me armë gazi, qentë nuk u zmbrapsën./Indeksonline/