11:45 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Dy shenjat ‘seksiste’ në tualetin e këtij hoteli (Foto)

Një grua është shprehur e zemëruar pasi në tualete e një hoteli zbulon disa shenja ‘seksiste’.

Në hotelin Penta në Ipswich, dera e tualetit të meshkujve ka pamjen e një njeriu që ëndrërron futbollin, ndërsa tualeti për femra kë një femër duke menduar për ‘shopping’ shkruan Daily Mirror, transmeton Indeksonline.

Kjo e ka bërë që kjo grua të zemërohet dhe t’i publikoj dy fotot në rrjete sociale për të treguar motivet seksiste në epokën moderne.

“Pse mendoni se shenjat në tualet janë të pranueshme?” tha Molly. “Unë nuk e dija se cilën të përdorja si unë si femër e pëlqej edhe futbollin” ka përfunduar ajo.

Shikoni këto dy shenja në tualete: