12:57 / E Enjte, 14 Qershor 2018

E dashura ime nuk bën marrëdhënie me mua, por ajo nuk dëshiron të largohet nga unë

Të gjithë mendojnë se jam në një marrëdhënie, por nuk mund të largohem nga e vërteta.

Unë jam një lezbike 32 vjeçare. E dashura imë është 31. Burri i saj u largua gjashtë vjet më parë dhe unë sugjerova që të lidheshim së bashku.

Brenda një muaji ajo fle në dhomë të lirë.

ajo më pastaj filloi të dilte me një djalë por  u ndanë dhe ajo u kthye tek unë. Pastaj u taku me një djalë të ri, por nuk zgjati as ajo. Ajo tha se unë nuk duhej të ndihesha e mërzitur pse nuk kemi fjetur së bashku për disa muaj.

Kjo vazhdoi me vite derisa unë e përfundova marrëdhënien tonë pasi kjo thjeshtë nuk ishte në dashuri.

Ajo më tha se unë jam dashuria e jetës së saj, por e di që nuk jam. Ajo vepron dhe bisedon sikur ne jemi një çift dhe ende jeton me mua, por nuk kemi marrëdhënie fizike.

Nuk di çfarë të bëj.

Përgjigja:

Ajo po ju merr për të mirë dhe ju trajton keq. Merrni kontrollin dhe filloni të besoni se ju meritoni më mirë.

Jepni një muaj kohë ose sa t’i nevojitet për të gjetur një vend të ri për të jetuar./Indeksonline/