16:28 / E Martë, 12 Qershor 2018

E dashura po e tradhton vëllain tim, e kemi kuptuar e gjithë familja

Vëllai im po tradhtohet nga e dashura e tij, dhe mendoj se ajo nuk e di se këtë e dimë pothuajse e gjithë familja.

Unë nuk mund ta shikojë më atë.

Unë jam nj 26 vjeçar. Vëllai im dhe e dashuria e tij janë 21 vjeç.

Ata kanë 4 vite që janë së bashku dhe kanë një vajzë të vogël, 2 vjeçe. Vëllai im e donë vajzën e tij dhe kalon sa më shumë kohë që mundet, kur nuk është në punë.

Ndërsa, e dashura e tij më shumë është e interesuar që të kujdeset për vetën dhe të dal jashtë.

Atë e kemi parë me një djalë tjetër i cili ka para dhe vetura të shtrenjta.

Vëllai im e dinë se ajo po e tradhton dhe është shumë i palumtur por nuk dëshiron ta lë vajzën e tij.

Përgjigja:

Mbesa juaj do të marr gjithë mesazhet e gabuara të një lidhjes mes të rriturve.

Kërkojini vëllait tuaj që të flas me të dashurën  e saj dhe të mundohen të gjejnë një zgjidhje ose ndarja është më e mirë për ta./Indeksonline/