22:51 / E Mërkurë, 13 Tetor 2021 / AD

E kaluara e errët e shefit të ‘Jordan’, kishte kryer vrasje në moshë të mitur

Shefi ekzekutiv i ‘Jordan Brand’ ka zbuluar të kaluarën e errët.

Ai ishte i përfshirë në një vrasje të ndodhur në shtator të vitit 1965, shkruajnë mediat e huaja, transmeton Indeksonline.

Larry Miller | Speaking Fee, Booking Agent, & Contact Info | CAA Speakers

Këtë incident e ka mbajtur të fshehtë për më shumë se 50 vite, duke përfshirë këtu kohën kur punonte për Nike, Jordan Brand dhe Portland Trailblazers, duke pasur frikë se mund të prishet reputacioni i tij.

Miller ishte emëruar kryetar i bordit këshillues i markës Jordan në janar të vitit 2019.

Ai kishte punuar edhe në Portland Trailblazers nga viti 2007 deri në 2012 si president i organizatës./Indeksonline/

Jordan Brand President Talks Recent Struggles | HYPEBEAST