10:55 / E Enjte, 18 Prill 2024 / S Z

Eksploro magjinë e Barcelonës me një super ofertë, me një super FIBULA!

Agjencia turistike “Fibula”, ka një superofertë për të gjithë ata që duan ta vizitojnë Barcelonën.

Ju mund ta vizitoni Barcelonën, për vetëm 369 euro. Nisja do të bëhet me 20 prill.

Data dhe Çmimi:

4 Ditë çmimi ishte €399, bëhet €369, Nisja më 20 Prill.

Vizitohet: Barcelonë.

Fjetje: 3 net në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel.

Fluturimi Tiranë – Barcelonë – Tiranë.

Transferi dhe Shëtitjet me Autobus.

Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Rezervoni tani dhe bëhuni pjesë e një aventurë që nuk harrohet kurrë!

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall

045 87 55 55, Pejë

045 37 35 55, Prizren

045 37 36 66, Gjakovë

#yourTRAVELexpert

#FIBULA #Udhëtim #PaViza