13:19 / E Enjte, 11 Tetor 2018

Edhe pse jam në moshë, prindërit e mi po më përzihen në lidhjen time

Unë jam një grua 37 vjeçare dhe prindërit e mi kanë ndaluar që i dashuri im të jetojë në shtëpinë tonë.

Unë kam qenë në një marrëdhënie me ish të dashurin tim në të njëzetat e hershme, deri vitin e kaluar por asnjëherë nuk kam dashur marrëdhënie seksuale me të. Unë i thash mamasë sime për këtë dhe ajo më tha se seksi para martesës është gabim.

Pasi u ndava me të unë fillova me të dashurin tim të ri dhe lidhja jonë ishte e mrekullueshme, duke përfshirë edhe seksin e mrekullueshëm. Ai është një burrë i divorcuar 46 vjeçar. Ai dëshiron që unë të shpërngulëm me të.

Por, prindërit e mi janë rreth të 60-ve dhe i pëlqejnë traditat e vjetra. Unë i kam treguar për të dashurin tim të ri dhe ata thanë disa gjëra të ndyra për të. Dhe ata më thanë se nuk do më flisnin nëse  unë vazhdojë të shihem me të.

Ata mendojnë se unë duhet t’i respektojë dëshirat e tyre dhe thanë se nëse babi im pëson sulm në zemër, atëherë do të jetë faji im.

I dashuri im dëshiron që unë t’i lë prindërit e mi dhe të zhvendosem në një shtëpi me të. Unë thjesht dëshirojë që prindërit e mi ta pranojnë këtë lidhje.

Përgjigja:

Ju nuk mund të bëni që prindërit e juaj ta pranojnë atë por ju mund të ju tregoni atyre se keni të drejt që të merrni vet një vendim.

Lidhja juaj është ajo që ju e dëshironi? Atëherë pse nuk shpërnguleni me të?/Indeksonline/