75 Mall Live Search
14:20 / E Diele, 23 Qershor 2024 / Gj. Sh

Edhe pse temperaturat e larta, haxhilerët kosovar vizitojnë vendet historike në Medinë

Sot, haxhilerët kosovar, të prirë nga udhëheqësit e tyre, vizituan vendet historike në Medine.

Siç janë kodra e Uhudit, Xhaminë e Kibletejnit, Xhaminë e Kubasë dhe shtatë mesxhidet.

Haxhilerët u njohën nga afër me historinë dhe ndodhitë që janë zhvilluar në këto vende, të cilat ngjallën kureshtje dhe emocione të veçanta.