11:27 / E Premte, 08 Nëntor 2019

Edi Rama me policin nga Gjilani në Zvicër: Të Fala në Gjilan, Kosovë dhe Shqipëri

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, gjatë një vizite në Zvicër ka takuar një polic nga Gjilani i cili punon atje, shkruan Indeksonline.

Rama në një videoselfie ka thënë se shqipëtarët ruajnë Zvicrën, edhe Kombet e Bashkuara, siç ruajnë edhe shumë vende.

Në fund me një buzëqeshje të dy i dërgojnë të fala shqipëtarëve.

“Ja shqipëtarët që ruajnë Zvicrën, siç ruajnë edhe Kombet e Bashkuara, siç ruajnë edhe shumë vende.

Të fala të gjithëve, në Gjilan, Kosovë dhe Shqipëri nga Policia shqiptare në Zvicërr”, thotë ai./Indesksonline/