23:15 / E Hënë, 04 Dhjetor 2023 / Gj. Sh

Edona: Jam pa shoqëri, sepse të gjitha i flas në sy

Banorja e Big Brother VIP Kosova, Edona James ka ndarë mendimin pas prezantimit të klipit të saj.

Ajo tha se po habitet pak se si duket pa grim, por u shpreh se ka ardhur në këtë format që tu tregoj femrave që është normale të duken si të “trenta” ndonjëherë.

Ajo po ashtu shprehi mall për familjen e saj.

Më tutje tha se e di që nuk ka shoqëri, pasi që të gjitha i thotë në sy dhe kjo ndonjëherë i sjell probleme në raporte shoqërore.