07:04 / E Mërkurë, 22 Janar 2020

Efektet e tarifës 100% në industrinë prodhuese

Klubi i Prodhuesve të Kosovës sot organizon tryezë diskutimi mbi efektin e tarifës 100% ndaj produkteve serbe dhe boshnjaku në ekonominë e vendit një vit pas aplikimit të saj.

Në këtë tryezë do të diskutohen tema të ndryshme si bilanci tregtar i Kosovës gjatë viteve 2016-2019, cilat janë përfitimet e prodhimeve vendore pas vendosjes së tarifës, cilët janë përfituesit më të mëdhenj nga tarifa 100%, punësimi në sektorin e prodhimit: para dhe pas tarifës 100% etj..

Tryeza e diskutimit mbahet në Orion Conference Centre duke filluar nga ora 10:00.

Mos i humb