Ekonomi

  • Delegacioni i ambasadës Amerikane viziton fabrikën e Comoditës
  • Edhe pak orë na ndajnë nga ndarja e premive dhe çmimeve të tjera të lojës “Shpërblimet po të presin ty”!
  • Emigrantët dërguan në Shqipëri 340 milionë euro në 6 muajt e parë të këtij viti