Ekonomi

  • Mbahet takimi përgatitor koordinues i Qeverisë së Kosovës dhe Donatorëve Ndërkombëtarë
  • Një fermer nga Suhareka flet për vështirësitë, tregon se deri tashti ka humbur 300 mijë euro
  • Dëmet nga moti, ndahen mbi 1.8 milionë euro për kompensimin e bujqve