Ekonomi

  • Rritja e çmimit të energjisë elektrike, mbyllet gjiganti malazez pas 50 vitesh punë, 500 punëtorë mbesin pa punë
  • Thirrje për ide inovative nga Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe UN-Habitat Kosova
  • FMN: Shqipëria me varfërinë më të madhe në rajon, një e treta e popullsisë 5.5 $ në ditë