Ekonomi

  • Eksportet drejt Italisë rritje me mbi 23%, kryesojnë tekstilet
  • Kuvendi i Shqipërisë e miraton buxhetin e vitit 2022, PS voton kundër Braçes
  • Black Friday në Petrol Company dhe Be Happy Restaurant , Diesel 1.16 Euro dhe Benzin për vetëm 1.17 Euro nga data 25 – 28 nëntor.