15:27 / E Premte, 15 Tetor 2021 / AD

Petrol Company shpërblen qindra klient dhe vazhdon lojën për Jackpot Banesë në fundvit

Petrol Company edhe këtë muaj shpërbleu klientët e saj me super shpërblime.

Në rrjetin e saj social Facebook ka publikuar listën e 19-të fituesve që ishin përfitues të shumë shpërblimeve në lojën me aplikacion. Loja u zhvillua nga data 30 Shtator deri më 3 Tetor.

Ju kujtojmë që loja do të vazhdojë deri në fundvit ku në fund të kësaj loje është edhe Jackpoti, mbrapa të cilit fshihet një Banesë. Shkarkoni aplikacionin e Petrol Company dhe anëtarësohu me Vip Card për të luajtur si dhe për të fituar deri në 6.5% zbritje.

Disa nga fituesit e lojës 30 Shtator  – 3 Tetor 2021 – Video