15:51 / E Martë, 19 Tetor 2021 / B O

NR-Woodwork, fabrika më moderne e drurit në Kosovë, ofron dizajne dhe modele mahnitëse

Në Vrellë të Istogut ndodhet një nga fabrikat më moderne të drurit në Kosovë. NR-Woodwork është emri i fabrikës që ofron produkte me garancë dhe me dizajnet më moderne në treg.

https://www.instagram.com/nr.woodwork/

Me arkitektë të diplomuar në këtë këmi, me përvojë ndërkombëtare, NR-Woodwork sjellë në tregun kosovar modelet më të veçanta që nuk janë parë deri më tani në treg.

https://www.instagram.com/nr.woodwork/

NR-Woodwork ka sjellur për klientët e saj modulin online me anë të së cilit mund të njoftoheni me produktet e saj, mundësinë e kontaktit dhe porositë online nga të gjitha modelet. https://www.nr-woodwork.com/