11:18 / E Premte, 25 Shtator 2020

Ekskluzive: Aksion i EULEX-it në zyra të OVL të UÇK-së

Disa pjesëtarë të EULEX-it në këto çaste po realizojnë një aksion në kryeqytet.

Të pajisur me armë të gjata, policët e këtij misioni janë futur në zyra të Organizatë së Veteranëve të Luftës.

IndeksOnline është afër vendit ku po zhvillohet aksioni nga njësiti i EULEX-it dhe për këtë do t’ju mbajë të informuar në kohë reale.