14:02 / E Hënë, 09 Tetor 2017 / indeksADMonline

Eksperiment social! Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? (Video)

Një eksperiment social është realizuar në rrugët e Gjermanisë. Kanë qenë dy djem, të cilët janë prezantuar njëri si një shqiptar dhe tjetri si serb.

Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse. Në vazhdim, vajzat gjermane duhet të zgjedhin.

Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb?

Në fakt, bazuar në video, një pjesë e madhe e tyre preferojnë shqiptarin dhe zgjedhin flamurin shqiptar.

Por, ka edhe nga ata që zgjedhin serbin, megjithëse të paktë në numër.