22:50 / E Hënë, 11 Shtator 2023 / LB

Ekspertët thonë se seksi seks në mes të natës mund të jetë shumë i këndshëm

Për shumë njerëz është shumë atraktive që të zgjohen në mes të natës dhe të bëjnë seks.

Kjo dëshirë për seks në mes të natës është më shumë e zhvilluar tek burrat, pasi ereksioni i tyre në atë kohë është më i zakonshëm.

Sipas ekspertëve, burrat mund të kenë deri në pesë ereksione në natë të cilat mund të zgjasin deri në 20 ose 30 minuta secila dhe gjithashtu, testosteroni rritet me rritjen e tij drejt orëve të mëngjesit.

Por, ka disa gjëra që duhet t’i keni parasysh kur dëshironi të bëni seks në mes të natës, shkruan LovePanky, transmeton Klankosova.tv.

Duhet pasur parasysh që kur zgjoheni ju nga gjumi, duket të jeni të sigurt që edhe partneri të jetë këndellur mirë dhe të mos e bëni seksin në gjendje gjumi.

Është mirë që edhe gjatë ditës ta diskutoni me partnerin se dëshironi që të bëni seks gjatë natës.

Por, sipas ekspertëve, seksi në mes të natës mund të jetë shumë i këndshëm dhe në mëngjes do të zgjoheni më i relaksuar.