09:24 / E Enjte, 03 Tetor 2019

Ekstra zbritje -20% nga çmimet aktuale – zbritje mbi zbritje

Një ndër vendet me zgjedhje të shumta dhe produkte të brendeve më të njohura sportive është padyshim Sport Vision.

Me një llojllojshmëri të artikujve për raste të ndryshme Sport Vision Outlet në Fushë Kosovë vjen me zbritje ekstra -20% nga çmimi aktual në koleksionin vjeshtë – dimër.

Oferta është e vlefshme vetëm 4 ditë (3,4,5 dhe 6 Tetor)

Për më shumë vizitoni pikën e Sport Vision Outlet në Fushë Kosovë (afër fakultetit AAB, mbrapa interex)

Gjithashtu për t’u informuar më shumë rreth zbritjes shfletoni fletushkën http://bit.ly/fletushka apo vizitoni faqen zyrtare në facebook https://www.facebook.com/SportVisionKosova/