21:42 / E Shtunë, 25 Maj 2024 / Gj. Sh

Eliminohet Meritoni, kosovari i vetëm që ishte në finalen e BBVA3

Eliminohet Meritoni, heq dorë nga ëndrra për çmimin e madh.

Ai u eliminua i pari nga 5 finalistët. Duke përfundur rrugëtimin e nisur në janar.

Në garën për cmimin e madhë kanë mbetur: Romeo, Egla, Heidi dhe Juli