08:37 / E Diele, 18 Gusht 2019

Elimino shtresat dhjamore në pjesë e poshtme e barkut

Zbulo programin efikas nga shtatë ushtrime, i cili do të zgjidhë problemin e shtresave të grumbulluara yndyrore në pjesën e poshtme të barkut tuaj

Në numër i konsiderueshëm i meshkujve pasi mësojnë që nuk duken ashtu siç dëshirojnë, krijojnë reagim dhe dëshirë për ushtrime, ndërsa ata të tjerët bien në letargji.

Siç kemi shkruar disa herë, muskujt e zakonshëm të barkut nuk janë të mjaftueshëm për të arritur muskuj të fuqishëm abdominalë pa shtresa dhjamore.

Të gjithë ata të cilët e kanë këtë problem e dinë se sa e vështirë është të eliminohen shtresat dhjamore nga pjesa e poshtme barkut.

Trajneri i njohur i fitnesit dhe pjesa e ekipit të serisë reality Strong në NBC-në amerikane, Chris Ryan, ka shpikur programin nga shtatë ushtrime, të cilat në mënyrë efikase sulmojnë pjesën e poshtme të muskujve të barkut.

V-SIT

“Holow Body Hold”

Ngritja e këmbës nga pozita shtrirë

Sprintet