22:55 / E Mërkurë, 29 Mars 2023 / AR

Elita Rudi bëhet për spital

Moderatorja e njohur dhe mjaft e dashur për publikun, Elita Rudi duket që është ftohur dhe ka përfunduar në spital.

Është bashkëshorti i saj Gjiko, ai i cili e ka postuar një video të së shoqes nga spitali ku ajo po merr infuzion.

Bashkë me prezantuesen, është edhe i biri, që gjithashtu duket se po e kalon një ftohje.

Gjiko dëgjohet duke thënë: “Ju thojsha veshuni, dojshit mu cullakav”.