21:32 / E Shtunë, 30 Maj 2020 / indeksADMonline

Ende ka njerëz të mirë: Vjedhi 5 vezë për fëmijët, polici nuk e arreston por i bleu harxh

Kjo grua në foto me zyrtarin policor është Hellen nga SHBA.

Ajo u kap duke vjedhur në supermarket, me ç’rast policia erdhi për ta arrestuar. Ajo çfarë habiti të gjithë, është momenti kur polici arriti në vendin e ngjarjes dhe e pyeti se çfarë kishte vjedhur, e ajo tha: “pesë vezë për të ushqyer fëmijët e mi të uritur”.

Polici e çoi përsëri në supermarket dhe bleu produkte ushqimore për të ushqyer veten dhe fëmijët e saj. Hellen filloi të qajë, dhe e pyeti zyrtarin policor, “Zotëri, çfarë keni bërë për mua është e tepërt…”

Polici u përgjigj: “Ndonjëherë ne nuk mund të zbatojmë ligjin e sigurisë së qytetarëve, por ligji të cilin duhet të zbatojmë në çdo situatë, është ai i humanizmit!”