13:34 / E Hënë, 20 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Engel dhe Haradinaj ngatërrohen për dhuratë (Video)

Kongresmeni amerikan Eliot Engel, ia dhuroi kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinajt flamurin e ShBA -ve i cili ka valuar në ndërtesën e kongresit më 4 korrik në Ditën e Amerikës, dhuratë kjo që është bërë me kërkesë të Eliot Engel për nder të Ramush Haradinaj.

Megjithatë, gjatë pranimit të dhuratës nga Engel, kryeministri është ‘ngatërruar’ teksa ka provuar ta hapte atë.  I ngjashëm ishte edhe veprimi i kongresmenit amerikan i cili nuk ia doli t’a hapte dhuratën poashtu.

Për t’u dalë në ndihmë, një punonjëse e kabinetit qeveritar i ka dalë në ndihmë kryeministrit për ta hapur dhuratën.