14:28 / E Hënë, 22 Nëntor 2021 / B O

“Extreme Kitchen”, kuzhina më e mirë në shehër, lirë e mirë midis Prishtinës

“Extreme Pizza” është ambienti më i dashur për ushqim të shpejt e të nxehtë në kryeqytet. Por, tani e tutje, kapur me këtë lokacion po vepron kuzhina më e mirë në shehër, “Extreme Kitchen”.

Ambient fantastik që ngjanë me restorantet luksoze evropiane, “Extreme Kitchen” ofron ushqime të llojllojshme, të shpejta e tejet të shijshme.

Me mundësi vetshërbimi, Kitchen siguron cilësinë e mishit më kualitiv në treg, gjella të llojllojshme, mish peshku, ushqime të ndryshme tradicionale, të gjitha llojet e sallatave e supave të ngrohta dhe gjithçka tjetër që ju e kërkoni.

MENU E PLOTË, KLIKO KËTU

Kuzhina më e re dhe më moderne në kryeqytet ofron edhe shërbimin “Take away” për porosi në çdo kënd të Prishtinës.

Ushqimi vije në një format tejet të paparë të paketimit ku ushqimi do ju vije në ambientet e juaja ashtu siç edhe servohet.

Tek “Kitchen” mund të shërbeheni edhe me të gjitha llojet e pijeve të freskëta, kafe, si dhe çaj rusi.

Të gjitha rrugët tani e tutje çojnë në Aktash ku është adresa më e sigurt që ju të ndjeheni gjithmonë të kënaqur e të ngopur me ushqime tejet të shijshme dhe kualitative.