10:29 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Facebook Messenger iu sjell plot zemra për Shën Valentin

Facebook ka surpriza për çiftet në ditën e Shën Valentinit. Messenger do të inkurajoi të gjithë duke ofruar imazhe dhe detaje romantike në këtë rrjet.

Ngjyra, simbole dhe GIF-a romance do të shfaqen gjatë ditës së sotme si mundësi të reja në Facebook.

Përveç kësaj, Messenger do të ketë një shumëllojshmëri të filtrave, duke përfshirë zemrat e karamele, sytë e zemrës dhe një filtër të quajtur zemra mbretëreshë./Indeksonline/