23:56 / E Diele, 02 Shtator 2018

Familja Gashi nga Gjakova ka nevojë për ndihmën tuaj (Video)

Ka mbetur e shtrirë dhe vetëm në mëshirën e vajzës, 13-vjeçare.

Derisa vuan nga sëmundja e rëndë, nëna 34-vjeçare që nuk po gjen shërim në Kosovë, e ka edhe hallin e tre fëmijëve të saj, që nuk kanë bukë për t’u ngopur.

Kjo është gjendja e rëndë e familjes katër-anëtarëshe të Elvira Gashit nga Gjakova, të cilës i duhet ndihmë urgjente.

 

Mos i humb