09:43 / E Martë, 05 Dhjetor 2023 / AR

Fansat revoltohen pas nominimit të Azemit

Natën e mbrëmshme është mbajtur ‘Prime’ i radhës në “BBVK”.

Aty thuhej që sipas votave të publikut në nominim kanë shkuar Alba, Azemi dhe Besi.

Mirëpo, këtë nuk e besuan aspak fansat e Azemit.

Në faqen zyrtare të “BBVK” ata kanë revoltuar me komente.

No description available.
No description available.
No description available.
No description available.