11:18 / E Hënë, 18 Mars 2019

Fantazitë seksuale të meshkujve dhe femrave?

Mund t’ju duket pak e çuditshme, por shumë njerëz kanë lista me gjërat seksi që do të dëshironin t’i provonin para se të vdisnin. Siç duket, shenjë e një jete të jetuar mirë është përjetimi i shumë orgazmave.

Por, cilat janë gjërat seksuale të cilat u interesojnë më së shumti njerëzve? Sipas një anketimi të ri, seksi anal, seksi në vende të pazakonta dhe seksi vetëm për një natë janë mjaft të popullarizuara.

Lista e gjërave seksuale që njerëzit duan t’i provojnë para se të vdesin dallon në bazë të gjinisë.

Më poshtë i keni disa prej dëshirave seksuale të femrave:

Përdorimi i lodrave seksuale

Seksi në ujë

Seksi në veturë

Seks përmes telefonit

Përdorimi i lidhëseve të duarve

Seksi me sy të lidhur

Më poshtë i keni disa prej dëshirave seksuale të meshkujve:

Seksi në veturë

Seksi në ujë

Seksi anal

Seksi vetëm për një natë

Seksi në treshe

Seksi që përfshin edhe ushqimin

Video-incizimi i marrëdhënies