75 Mall Live Search
20:09 / E Diele, 14 Shkurt 2021 / Blerim

Faton Bislimi i LDK-së: Shpresoj që rezultati final mos të jetë ai i exit-polleve

Kandidati për deputet nga radhët e LDK-së Faton Bislimi,  thotë se nëse vërteton KQZ’ja pozitën e tretë të LDK-së në këto zgjedhje ata duhet të reflektojnë.

“Rezultati final që ne presim nga KQZ shpresoj dhe uroj të jetë të paktën më mirë se ai që kemi parë në exitpolle”, theksoi Bislimi.

Ai tha se është i bindur se në zgjedhjet e ardhshme LDK do të dalë e para.

“Si LDK nëse konfirmohet ky rezultat i exitpolleve, do të jetë një mësim i madh prej të cilit LDK do të reflektojë dhe do të bëhet parti fituese në sfidat e tjera zgjedhore”, shtoi ai.