11:16 / E Enjte, 14 Janar 2021 / OSH

FBI në aksion, për t’i evidentuar protestuesit, kërkon faturat e hoteleve, makinat me qera…

FBI po vazhdon fuqishëm punën për të evidentuar të gjithë protestuesit që sulmun Kongresin pak ditë më parë.

FBI ka për qëllim që të evidentojë secilin person që u fut në Kongres dhe për këtë ka nisur një plan special.

Ata kanë kërkuar të gjitha faturat e restoranteve në qytet dhe më gjerë, të dhënat e musafirëve në të gjitha hotelet, makinat e dhëna me qera dhe regjistrimet e makinave që kanë kaluar në rrugë.

Ky hetim gjithëpërfshirës po përcjellet edhe nga Task Forca e Përbashkët e Terrorizmit FBI-NYPD./Indeksonline/