12:18 / E Shtunë, 04 Korrik 2020

Fëmijët e miliarderëve shijojnë lirinë, fotot që i çmenden të gjithë

Fëmijët e pasur në mbarë botën po tregojnë në Instagram, si po e festojnë heqjen e karantinës.

Festa me pije të shtrenjta, udhëtime në mbarë botën, veshje më të mira nga stilistët dhe avionë privatë.

Kjo është vetëm një pjesë nga jeta e çmendur e këtyre të rinjve. Këta të rinj janë të etur për të fituar kohën e humbur gjatë karantinës.

Ndër pamjet më ekstravagante është një sipërmarrës i cili distancimin e tij shoqëror e bëri në një tjetër nivel duke e vendosur Rolls Royce-në mes tij dhe të dashurës së tij, madje duke e përdorur atë si një tryezë për verën e tyre të kuqe.tch

Mos i humb