20:20 / E Hënë, 20 Gusht 2018 / indeksADMonline

Femrat janë më të prirura për të shpenzuar në aplikacione sesa meshkujt

Përdoruesit femra të telefonëve janë 79% më prirura të kryejnë blerje brenda aplikacioneve në lojërat mobile.

Janë femrat ata të cilat shpenzojnë më së shumti dhe zhvilluesit janë fokusuar në këtë segment përdoruesish me lojërat e reja.

Raporti analizoi 350 aplikacione përgjatë periudhës Qershor 2017 deri në Maj 2018.

Rezultatet mund të inkurajojnë zhvilluesit të krijojnë më shumë aplikacione për femrat.

Gjithashtu raporti zbuloi se joshja e adhuruesve të lojërave në iOS kushton më tepër sesa atyre Android.

Por nëse e bindni një përdorues iOS, ai është gati të shpenzojë më shumë sesa një Android.