13:35 / E Enjte, 25 Nëntor 2021 / AD

Festë në Big Brother, banorët surprizojnë Einxhel për ditëlindjen

Sapo ka kaluar mesnata, banorët kanë uruar Einxhel për ditëlindjen në mënyrën më të ëmbël të mundshme.

Me mundësitë që kanë dhe aq sa i lejon Vëllai i Madh, Valoni me kitarë dhe të gjithë banorët pas tij i kanë kënduar dhe kanë uruar moderatoren, e cila duket se nuk e priti këtë moment.

Gjatë mbrëmjes ka pasur festë në shtëpinë e Big Brother, me kërcime dhe atmosferë latine, që ju përshtat shumë mirë edhe ditëlindjes së Einxhel.