16:25 / E Enjte, 26 Prill 2018

Fetoshi: Zhvillimi i Demokracisë e rrit lirinë e medias në Kosovë

Njohësi fushës së mediave, Arben Fetoshi tha se sa më shumë që zhvillojmë demokracinë aq liri të mediave do të ketë në Kosovë.

Në intervistën për programin e mëngjesit në Radio Kosovë, Dr, Arben Fetoshi, njohës i fushës së mediave flet për lirinë e mediave në Kosovë që është pasqyruar edhe në raporte ndërkombëtare, për përmbajtjen e librit të tij “Media dhe integrimi europian”, një studim shumëdimensional për procesin integrues të Kosovës, për demokracinë në vend që është e lidhur ngusht me lirinë e mediave; për nevojën e financimit tëbqendrueshem t transmetuesit publik; etj.